Hoe het werkt

Ons team staat voor jou klaar om je van dienst te zijn, of het nu gaat om onze standaard collecties of om specifiek maatwerk, wij leveren wat jij wenst. 

 • Retail

  Change it! staat voor een uniek en toonaangevend slipper concept dat perfect aansluit op elke modecollectie en winkelformule. Waarbij we exclusieve collecties ontwerpen en samenstellen. Want Change it! werkt op basis van een zool, die dankzij de verschillende elementen steeds weer compleet transformeert en dus eindeloos actueel blijft. Minimale investering, geen seizoensgebonden afschrijving, aantrekkelijke marge en voortdurend weer nieuwe Change it! elementen om klant en passant mee te blijven boeien. We werken ook met een shop in shop formule die zorgt voor stopkracht in de winkel. 

  Naar boven

 • Private label

  Volledig maatwerk collectie is voor elke winkel en speciale gebeurtenis aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan opties als speciale edities van Change it! voor het Wereld voetbal kampioenschap. Change it! triggert bij alle betrokkenen de creativiteit om wat nieuws te doen. Met Change it! kan het! Ben jij geïnteresseerd in een maatwerk project, neem gerust contact met ons op en wij regelen het!

  Naar boven

 • Stijliconen update

  Check hier de nieuwste stijliconen. Een inspirerende uitbreiding van onze collectie. Een origineel en betaalbaar cadeau om te…

  Lees meer

 • Gezocht: agenten / distributeurs

  We zijn op zoek naar agenten en distributeurs. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

  Lees meer

 • Binnenkort webshop online

  Wij zijn druk bezig achter de schermen met het bouwen van onze webshop. Binnenkort meer nieuws.