Change it!

Footwear moet een persoonlijk statement zijn; uniek design waarmee de drager of draagster zich direct onderscheidt. Ons gepatenteerde "Change it!" concept maakt het mogelijk. Met de collectie zolen, banden en de Baboos stijliconen, beschikt U over een onbeperkt aantal combinatiemogelijkheden, die voortdurend uitgebreid wordt met nieuwe, trendsettende, opties. Change it! blijft zo iedere dag nieuw, elke keer weer een uitdaging aan je persoonlijke smaak, altijd een kans om je te onderscheiden. Combineer, creëer en bespaar, want met Change it! is ‘een keer wat anders’ geen kwestie van geld, maar van smaak en duurzaamheid.

 • Slippers

  Ons Change it! concept stelt de drager in staat haar of zijn eigen slipper samen te stellen uit diverse elementen, makkelijk en snel, op basis van steeds dezelfde zool. Hetgeen bijdraagt aan een duurzaam productieproces.

  Naar boven

 • Banden

  Een collectie van eenvoudig verwisselbare banden is de basis voor altijd weer een totaal andere slipper. Strandwandeling of party, in een handomdraai verandert de band een schoen van casual naar glamour. De Baboos stijliconen. Deze drukknoop is het ‘kersje’ op het Change it! concept.

  De collectie Baboos stijliconen biedt inspiratie voor iedere smaak. Van esoterische symbolen tot en met Swarovski kristallen voor haar en van Che Guevara tot de favoriete band of club voor hem.

  Naar boven

 • Stijliconen update

  Check hier de nieuwste stijliconen. Een inspirerende uitbreiding van onze collectie. Een origineel en betaalbaar cadeau om te…

  Lees meer

 • Gezocht: agenten / distributeurs

  We zijn op zoek naar agenten en distributeurs. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

  Lees meer

 • Binnenkort webshop online

  Wij zijn druk bezig achter de schermen met het bouwen van onze webshop. Binnenkort meer nieuws.